Kjøp Finasterid online: rask levering

finasterid

 •   Kjøp medisinen din på nettet
 •   Få en medisinsk resept validert av leger
 •   Få den levert hjem til deg innen 24 timer

Hva er Finasterid?

Finasterid er en medisin som kan hjelpe menn med mildt til moderat hårtap til å vokse og vedlikeholde håret. Det er ideelt for menn som har lagt merke til at hårfestet trekker seg tilbake eller at håret blir tynnere på toppen, og leter etter en måte å beholde håret på og forhindre at det blir tynnere.

Hvordan du tar dette legemidlet

Du skal bare ta dette legemidlet som anvist av legen din. Den vanlige dosen du vil få er en 1 mg tablett finasterid per dag. Du kan ta dette legemidlet med eller uten mat. Ikke knus eller knus tablettene før du svelger dem.

Hvordan virker Finasterid 1mg tabletter mot mannlig håravfall?

Finasterid er en av en gruppe medisiner som kalles 5-alfa-reduktasehemmere, og det virker ved å blokkere et hormon som kalles DHT som forekommer i hodebunnen. Dette hormonet kan redusere vekstsyklusen til håret ditt, noe som fører til tynning og hårtap. Bruk av finasterid kan derfor hjelpe håret ditt til å fortsette å vokse og hjelpe deg med å beholde håret du har.

Hva er mannlig skallethet?

Mannlig skallethet er en vanlig årsak til hårtap hos menn, og er vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Denne typen hårtap er vanligvis arvelig, noe som betyr at det går i familien din, og starter vanligvis gradvis, ved å legge merke til at hårfestet krymper eller at håret blir tynnere på toppen. Mannlig hårtap er en normal del av aldring og krever ikke behandling, men mange menn velger å bruke medisiner som kan hjelpe dem med å beholde håret når de blir eldre.

Finastéride

Kan kvinner ta dette produktet?

Kvinner bør ikke ta Finasterid; det skal bare brukes til å behandle arvelig hårtap hos menn. Hvis du er gravid, er det viktig at du passer på å unngå kontakt med finasterid tabletter, spesielt hvis de er ødelagt eller knust. Dette legemidlet kan føre til at et barn blir født med misdannede kjønnsorganer hvis du kommer i kontakt med det under svangerskapet.

Hvor lang tid tar det før finasterid virker?

Det tar vanligvis 3-6 måneder med daglig bruk av Finasterid før du merker en forskjell i tykkelsen på håret ditt eller en reduksjon i hårtap.

Vil jeg miste håret igjen hvis jeg slutter å ta dette produktet?

Ikke slutt å ta Finasterid med mindre legen din råder deg til det. Å stoppe behandlingen for tidlig kan føre til tap av håret du har fått i løpet av de siste 9-12 månedene. Hvis du ønsker å slutte å kjøpe Finasterid online i Norge, snakk med legen din slik at vi kan utarbeide en handlingsplan sammen.

Kan jeg bruke dette produktet hvis jeg tar andre medisiner?

Hvis du tar andre legemidler, inkludert de du har fått, må du snakke med legen din eller apoteket før du tar dette produktet. Du bør ikke ta dette produktet hvis du allerede tar finasterid eller andre 5α-reduktasehemmere for benign prostatahyperplasi (BPH) eller andre tilstander.

Kan jeg bruke dette produktet hvis jeg tar andre behandlinger for hårtap?

For øyeblikket er det ingen informasjon tilgjengelig om bruk av finasterid sammen med lokalbehandlinger mot hårtap som minoksidil (finnes i Regaine). Hvis du allerede bruker en annen behandling mot hårtap, snakk med legen din eller apoteket før du tar dette produktet.

Når skal dette produktet ikke brukes?

Kjøp finasterid online i Norge er ikke egnet for barn under 18 år. Dette produktet skal ikke brukes av kvinner. Ikke ta dette produktet hvis du er allergisk mot finasterid eller noen av de andre innholdsstoffene som er listet opp. Snakk med legen din eller apoteket før du tar dette produktet hvis du prøver å bli gravid, da dette produktet kan påvirke fruktbarheten din.

Har Finasterid noen bivirkninger?

Finastéride

Som alle legemidler kan Finasterid ha bivirkninger, selv om ikke alle opplever dem. Hvis du opplever noen av de følgende bivirkningene, må du slutte å ta medisinen og oppsøke lege umiddelbart:

 • Symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon, f.eks. hevelse i lepper, ansikt, tunge, svelg osv., svelgevansker, klumpete hudutslett (elveblest), pustevansker.
 • Depresjon, f.eks. å føle seg veldig trist eller uverdig.
 • Forandringer i brystvevet, f.eks. klumper, smerter, forstørrelse, utflod osv.

Andre bivirkninger du kan oppleve når du tar dette produktet er

 • Redusert libido
 • Vanskeligheter med å få eller holde en ereksjon (impotens)
 • Problemer med ejakulasjon, f.eks. reduksjon i mengden sæd som frigjøres.
 • Depresjon
 • Symptomer på allergisk reaksjon, f.eks. utslett, kløe, ujevnheter under huden (elveblest), hevelse i lepper og ansikt.
 • Hevelse eller ømhet i brystene
 • Hjertebank
 • Smerter i testiklene
 • Rask hjerterytme
 • Vanskeligheter med å få eller beholde ereksjon etter avsluttet behandling
 • Problemer med ejakulasjon etter avsluttet behandling
 • Problemer med nedsatt libido etter avsluttet behandling
 • Infertilitet hos menn som tar finasterid i lang tid og som har ytterligere risikofaktorer som kan påvirke fruktbarheten. Fertiliteten går vanligvis tilbake til det normale etter at behandlingen er avsluttet
 • Endringer i måten leveren din fungerer på, noe som vil vises i blodprøver.
 • Angst

Hvis du opplever disse eller andre bivirkninger mens du bruker dette produktet, snakk med legen din eller apoteket så snart som mulig.

Trenger jeg resept for å kjøpe Finasterid online i Norge?

Du trenger resept for Finasterid i Norge. Vårt helsepersonell kan gi deg en resept hvis de mener at denne behandlingen er egnet for deg. Når du klikker på knappen «Se Finasterid pris» øverst på denne siden, vil du bli presentert med et kort spørreskjema designet av vårt helseteam for å hjelpe dem med å forstå dine medisinske behov.

På samme måte som ved en personlig konsultasjon med fastlegen din, vil legene våre vurdere svarene dine på spørsmålene og skrive ut en resept på den behandlingen de mener er best for deg. Du kan deretter betale for medisinen din, og vi sender den til deg raskt og diskret pakket.

Slik oppbevarer du dette produktet

Oppbevar dette produktet på et kjølig, tørt sted. Ikke bruk dette produktet hvis utløpsdatoen på originalemballasjen er passert. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *