Kjøp Wegovy online for vekttap

Wegovy

  •   Kjøp medisinen din på nettet
  •   Få en medisinsk resept validert av leger
  •   Få den levert hjem til deg innen 24 timer

Wegovy vekttap injeksjon

Du kan søke om å kjøpe Wegovy online i Norge hos våre partnerapotek. Wegovy inneholder virkestoffet semaglutid og forskrives til voksne med fedme. Det har nylig blitt godkjent for bruk i Norge og vil være tilgjengelig senere i år.

Hva er Wegovy?

Wegovy er en slankeinjeksjon som kan være et effektivt hjelpemiddel for vekttap når det brukes sammen med et kalorifattig kosthold og økt mosjon. Dette slankemidlet inneholder virkestoffet semaglutid.

Legemidlet injiseres en gang i uken og kan brukes av voksne med en kroppsmasseindeks (BMI) på over 30. Det kan også brukes av personer med en BMI på over 27 som har vektrelaterte tilstander (som høyt blodtrykk eller type 2-diabetes).

Virkestoffet, semaglutid, er for tiden lisensiert i Norge som behandling av type 2-diabetes under merkenavnet Ozempic. Ozempic er ikke lisensiert som et legemiddel for vekttap i Norge, men Wegovy er lisensiert for vekttap med en spesifikk dosering og formulering for vekttap.

Hvordan virker Wegovy?

Virkestoffet, semaglutid, er en type legemiddel som kalles en GLP-1-reseptoragonist. Dette betyr at det etterligner et hormon som produseres av kroppen som kalles glukagonlignende peptid 1 (GLP-1). Dette hormonet spiller en viktig rolle i å regulere appetitten (metthetsfølelsen).

Ved å etterligne dette hormonet, kjøp Wegovy online i Norge virker på reseptorene i hjernen som styrer appetitten din. Du føler deg mettere og mindre sulten, noe som reduserer trangen til å spise. Dette kan hjelpe deg å spise mindre og gå ned i vekt.

Wegovy

Er Wegovy effektivt for vekttap?

Kliniske studier har vist at behandling med Wegovy resulterte i en statistisk signifikant reduksjon i kroppsvekt sammenlignet med placebo etter 68 uker. En studie viste at personer som tok Wegovy hadde en gjennomsnittlig endring i kroppsvekt på 14,9 %, sammenlignet med 2,4 % i placebogruppen.

Resultatene viste også at etter 68 uker hadde 83,5 % av pasientene gått ned 5 % eller mer i kroppsvekt. I placebogruppen hadde 31,1 % av pasientene gått ned 5 % eller mer i kroppsvekt. En annen klinisk studie viste også en statistisk signifikant reduksjon i kroppsvekt sammenlignet med placebo.

National Institute for Health and Care Excellence (NICE) har anbefalt Wegovy for personer med fedme på grunn av de svært positive studieresultatene.

Hvordan du tar Wegovy

Dosen av Wegovy økes hver 4. uke i 16 uker. Dette betyr at pasientene tar en dose på 0,25 mg én gang i uken de første 4 ukene og gradvis øker til vedlikeholdsdosen på 2,4 mg én gang i uken fra uke 17. Denne gradvise økningen er viktig fordi den minimerer risikoen for bivirkninger. Hvis bivirkninger oppstår, vil de fleste oppleves i doseopptrappingsfasen før de bedres.

Wegovy (semaglutid) skal injiseres én gang i uken, på samme dag hver uke. Det kan tas når som helst på dagen og kan tas med eller uten et måltid. Det skal injiseres subkutant i magen, låret eller overarmen.

Alternativer til Wegovy

Selv om Wegovy foreløpig ikke er tilgjengelig i Norge, finnes det andre behandlingsalternativer for vekttap. Disse er Orlistat og dets merkevareekvivalent Xenical.

Saxenda er det nærmeste legemidlet til Wegovy, det fungerer på samme måte og produseres av det samme selskapet, Novo Nordisk. Saxenda injiseres en gang daglig i magen, låret eller armen.

Du kan besøke vår online vekttapsklinikk for å se hvilke vekttapalternativer som er tilgjengelige for deg.

Bivirkninger av Wegovy

Som med alle medisiner, kan noen mennesker oppleve bivirkninger fra behandlingen. Ikke alle vil ha dem, og de fleste vil være milde. Bare 5,3 % av pasientene i en klinisk studie sluttet med Wegovy på grunn av bivirkninger.

De vanligste bivirkningene av Wegovy er hodepine, oppkast, diaré, forstoppelse, kvalme, magesmerter og tretthet. Disse bivirkningene bedres vanligvis over tid etter hvert som kroppen din venner seg til legemidlet. Gradvis økning av dosen hver 4. uke vil redusere risikoen for å oppleve disse bivirkningene. Hvis du opplever at bivirkningene dine er alvorlige eller ikke blir bedre, spør legen din eller apoteket om råd.

Er Wegovy det samme som Ozempic?

Wegovy inneholder det samme virkestoffet som Ozempic, men Ozempic brukes til å behandle type 2-diabetes, mens Wegovy brukes som et legemiddel for vekttap. Wegovy er tilgjengelig i andre doser enn Ozempic.

Hva brukes Wegovy til?

Wegovy brukes som vektreduksjonsbehandling hos personer med en BMI på over 30 eller en BMI på over 27 og vektrelaterte tilstander som høyt blodtrykk. Det brukes til vekttap i forbindelse med et kalorifattig kosthold og økt mosjon.

Er Wegovy reseptfritt?

Nei, Wegovy er et reseptbelagt legemiddel for vekttap for personer med BMI over 30. Rådfør deg med en lege online eller personlig for å diskutere om du er kvalifisert for vekttapbehandlinger.

Hva er prisen på Wegovy i Norge?

  • For 1 Wegovy-penn er prisen: 144,70€
  • For 2 penner fra Wegovy er prisen: 246,90€
  • For 3 penner fra Wegovy er prisen: 349,90€
  • For 4 penner fra Wegovy er prisen: 436,50€
  • For 5 penner fra Wegovy er prisen: 521,70€ ( Du sparer 200€ )

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *