Kjøp Xenical og få stoffet online

Xenical

 •   Kjøp medisinen din på nettet
 •   Få en medisinsk resept validert av leger
 •   Få den levert hjem til deg innen 24 timer

Hva er Xenical orlistat kapsler?

Xenical kapsler er en vekttapbehandling som inneholder 120 mg av den aktive ingrediensen orlistat i hver kapsel. De virker ved å redusere mengden fett kroppen din absorberer fra kostholdet ditt, og utfyller et fettfattig kosthold for å hjelpe deg med å gå ned i vekt. Det er ideelt for personer med en BMI på 30 eller over som trenger litt hjelp til å nå sine vekttapsmål sammen med sine sunne livsstilsendringer.

Hva er den vanlige dosen av Xenical 120 mg?

Den vanlige dosen av Xenical 120 mg er en kapsel tre ganger daglig sammen med hvert hovedmåltid. Du bør imidlertid alltid følge legens instruksjoner nøye, så hvis du er usikker, spør legen din om råd. Du bør svelge hver kapsel med en slurk vann.

Hvor lang tid tar det før denne behandlingen virker?

Xenical virker umiddelbart for å redusere mengden fett som absorberes fra kostholdet ditt. Dette betyr imidlertid ikke at du vil se resultater av vekttap umiddelbart. Vekttap er alltid en langsom prosess, og selv om denne behandlingen kan hjelpe deg, vil hvor raskt du mister kiloene til slutt avhenge av hva du spiser og hvor mye du trener.

Kan jeg ta dette produktet hvis jeg er gravid eller ammer?

Du bør ikke kjøpe Xenical i Norge hvis du er gravid eller ammer. Det er foreløpig ikke kjent om dette legemidlet går over i morsmelk, og det kan være skadelig for barnet ditt, så å unngå det helt er det beste alternativet på dette tidspunktet. Hvis du er bekymret for vektøkning under eller etter svangerskapet, bør du snakke med legen, apoteket eller helsesøster. De vil kunne anbefale livsstilsendringer som kan hjelpe eller foreslå ytterligere undersøkelser om nødvendig.

Xenical

Kan jeg ta dette slankemiddelet samtidig med mine vanlige legemidler?

Hvis du tar andre legemidler, inkludert naturlegemidler og reseptfrie legemidler, bør du fortelle legen din om dette ved første konsultasjon. Dette gjelder spesielt hvis du allerede tar noen av de følgende legemidlene:

 • Blodfortynnende midler, også kjent som antikoagulantia, som warfarin.
 • Ciklosporin, som brukes til behandling av autoimmune og inflammatoriske sykdommer, for eksempel leddgikt og lupus.
 • Jodsalter eller levotyroksin, som brukes ved svikt i skjoldbruskkjertelen (hypotyreose).
 • Amiodaron, som brukes ved hjerterytmeforstyrrelser.
 • Legemidler som brukes til å behandle HIV
 • legemidler som brukes til å behandle depresjon, psykiske lidelser eller angst
 • Legemidler som brukes til å behandle epilepsi
 • akarbose, som er et legemiddel mot diabetes.
Vil dette legemidlet påvirke prevensjonen min?

Å kjøpe Xenical online i Norge påvirker vanligvis ikke prevensjon, men noen av de potensielle bivirkningene kan påvirke orale prevensjonsmidler som minipiller eller kombinasjonspiller. Hvis du bruker p-piller, bør du vurdere å bruke en annen prevensjonsmetode, for eksempel kondom, i begynnelsen av behandlingen. En av de potensielle bivirkningene av orlistat er diaré.

Hvis du opplever alvorlig diaré, kan dette bety at p-pillen ikke tas opp ordentlig av kroppen din. Hvis dette skjer, vil du ikke være effektivt beskyttet mot graviditet, så du må bruke en annen prevensjonsmetode. Hvis du får alvorlig diaré etter å ha tatt dette legemidlet, bør du snakke med lege eller apotek så snart som mulig, da denne behandlingen kanskje ikke er egnet for deg.

Når skal dette legemidlet ikke brukes?

Xenical er ikke egnet for barn. Bruk ikke dette legemidlet dersom du er allergisk overfor orlistat eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet. Du bør ikke ta dette legemidlet hvis du har:

Xenical

 • Kronisk malabsorpsjonssyndrom, som betyr at du ikke kan absorbere nok næringsstoffer fra kostholdet ditt.
 • Kolestase, som er en leversykdom.
 • en BMI på mindre enn 30 (28 hvis du har et vektproblem).

Fortell legen din ved den første konsultasjonen hvis du har

 • Nyreproblemer
 • epilepsi
 • Diabetes

Har Orlistat noen bivirkninger?

Som alle legemidler kan orlistat i Xenical forårsake bivirkninger, selv om ikke alle opplever dem. De fleste av disse bivirkningene er forårsaket av måten denne behandlingen virker på fordøyelsessystemet ditt, og du vil ofte oppdage at de er milde og forsvinner når behandlingen fortsetter. Du kan også oppleve bivirkninger etter å ha spist et fettrikt måltid. De vanligste bivirkningene av dette produktet er

 • Hodepine
 • Magesmerter eller ubehag
 • En presserende eller økt trang til å bæsje
 • Oppkast (også kalt flatulens) med utladning
 • Oljeaktig utflod
 • Oljete eller fettete bæsj
 • Rennende eller vannaktig avføring
 • Lavt blodsukker, spesielt hos pasienter med type 2-diabetes.
 • Smerter eller ubehag i endetarmen (anus)
 • Myk avføring
 • Ufrivillig utskillelse av avføring eller tap av kontroll over tarmbevegelser (fekal inkontinens)
 • Oppblåsthet
 • Tann- eller tannkjøttproblemer
 • Endringer eller uregelmessigheter i menstruasjonssyklusen (menstruasjon)
 • Tretthet

Du finner en fullstendig liste over mulige bivirkninger i pakningsvedlegget som fulgte med legemidlet ditt. Hvis du opplever disse eller andre bivirkninger mens du tar dette legemidlet, må du snakke med legen din eller apoteket. Hvis noen av bivirkningene er spesielt alvorlige (for eksempel en alvorlig allergisk reaksjon), bør du slutte å bruke det og søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Kan Xenical gjøre meg forstoppet?

Forstoppelse er ikke en oppført bivirkning av Xenical, selv om fordøyelsesproblemer er vanlige når du tar dette legemidlet. Dette betyr ikke at Xenical ikke vil forårsake forstoppelse, da alle reagerer på medisinen på litt forskjellige måter, men det er lite sannsynlig at det vil skje med deg. Hvis du opplever forstoppelse etter å ha tatt dette legemidlet, anbefaler vi at du snakker med legen din eller apoteket for å få råd. De vil være i stand til å vurdere om dette vekttap legemidlet er best for deg og hjelpe deg med å ta en beslutning om å fortsette behandlingen.

Må jeg ta dette legemidlet på et bestemt tidspunkt?

Du bør ta hver kapsel umiddelbart før eller sammen med et måltid. Hvis du glemmer å ta medisinen, kan du ta den inntil én time etter at du har spist. Dette legemidlet virker bare hvis det er fett i kostholdet ditt, så hvis kostholdet ditt ikke inneholder fett eller hvis du hopper over et måltid, bør du ikke ta en kapsel. Vi anbefaler imidlertid at du sprer ditt daglige fettinntak jevnt over dine tre daglige måltider.

Hvordan kan Orlistat hjelpe meg å gå ned i vekt?

Hver Xenical-kapsel inneholder 120 mg orlistat, et slankemiddel som virker ved å blokkere fett. Når du spiser et måltid, forhindrer orlistat at en tredjedel av fettet i maten brytes ned av fordøyelsessystemet. Ufordøyd fett kan ikke absorberes av kroppen din og føres deretter i avføringen. Kombinert med et fettfattig kosthold og regelmessig mosjon kan denne behandlingen bidra til å akselerere vekttapet ditt og hjelpe deg med å nå en sunn vekt raskere.

Xenical

Må jeg ha en viss BMI for å ta disse vekttapskapslene?

Xenical kapsler bør vanligvis bare tas av de med en BMI (kroppsmasseindeks) på 30 eller mer. Dette kan reduseres til 28 hvis du har et vektproblem som kan lindres ved vekttap, for eksempel type 2-diabetes eller høyt blodtrykk. Selv da er ikke BMI den eneste faktoren å ta hensyn til. Legen din må være sikker på at denne behandlingen er riktig for deg og at du er forberedt på å gjøre de livsstilsendringene som er nødvendige for at orlistat skal virke. Hvis du er usikker på BMI-en din, kan du bruke denne praktiske kalkulatoren til å bestemme den ut fra høyde og vekt.

Kan jeg ta dette produktet hvis jeg ikke er overvektig?

Hvis vekten din er innenfor et sunt BMI-område eller lavere, bør du ikke kjøpe Xenical i Norge. Denne behandlingen er spesielt utviklet for å hjelpe overvektige mennesker med å gå ned i vekt raskere og utvikle gode spise- og treningsvaner for å komme tilbake til en sunn vekt. Vi anbefaler det ikke for personer som ikke trenger å gå ned i vekt av helsemessige årsaker, eller for de som har en sunn vekt og ønsker å gå ned i vekt av rent kosmetiske årsaker.

Må jeg endre kostholdet mitt når jeg tar Xenical for vekttap?

Du bør følge et fettfattig kosthold mens du tar Xenical og prøve å sikre at fettinntaket ditt fordeles så jevnt som mulig over måltidene dine. Legemidlet virker ved å forhindre absorpsjon av omtrent en tredjedel av fettet i maten din. Å spise fet mat betyr derfor ikke bare mer fettinntak, men også at kroppen din må kvitte seg med overflødig fett.

Ettersom overflødig fett elimineres med bæsjen, kan det å spise fet mat føre til bivirkninger som fet utflod fra anus og fet bæsj. Tatt i betraktning at å spise fet mat under behandlingen ikke bare kan forårsake bivirkninger, men også redusere vekttapet, er det fornuftig å holde seg til et fettfattig kosthold.

Kan jeg drikke alkohol mens jeg tar disse kapslene?

Vi anbefaler at du unngår alkohol mens du tar Xenical hvis du kan. Selv om du kan drikke alkohol mens du tar dette produktet, inneholder alkohol ofte mye kalorier, mer enn du tror. Når du drikker alkohol, kan du ende opp med å innta flere kalorier enn du ønsker eller trenger, noe som negerer de positive effektene av å kombinere Xenical med livsstilsendringene dine.

Trenger jeg resept for Xenical 120mg i Norge?

Du trenger resept for Xenical 120mg kapsler i Norge. Våre helsepersonell kan gi deg en resept hvis de mener at denne behandlingen er riktig for deg. Når du klikker på knappen «Se billig Xenical pris» øverst på denne siden, vil du se et kort spørreskjema fra et helseteam, designet for å hjelpe dem med å forstå dine medisinske behov. På samme måte som ved en personlig konsultasjon med fastlegen din, vil legene våre vurdere svarene dine på spørsmålene og skrive ut en resept på den behandlingen de mener er best for deg. Du kan deretter betale for medisinen din, og de vil sende den til deg raskt og diskret pakket.

Slik oppbevarer du dette produktet

Oppbevar dette produktet på et kjølig, tørt sted ved en temperatur under 25 grader C. Oppbevar det i originalemballasjen for å beskytte det mot lys og fuktighet. Ikke bruk dette produktet hvis utløpsdatoen på originalemballasjen er overskredet. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *