ᐅ Kjøp Saxenda online for vekttap

Saxenda

 •   Kjøp medisinen din på nettet
 •   Få en medisinsk resept validert av leger
 •   Få den levert hjem til deg innen 24 timer

Hva er Saxenda?

Før du stiller spørsmålet «Hvor kan jeg kjøpe Saxenda online i Norge?», bør du vite mer om stoffet. Saxenda er en vekttapbehandling som kan hjelpe voksne med å gå ned i vekt når det kombineres med et kalorifattig kosthold og treningsprogram. Hvis du har en BMI på 30 eller høyere og sliter med å gå ned i vekt og opprettholde vekten, kan Saxenda-injeksjoner være riktig for deg. De hjelper deg til å føle deg mettere, noe som kan hjelpe deg til å spise mindre og redusere kaloriinntaket, noe som gjør at du går ned i vekt og kan hjelpe deg med å holde vekten.

Hvordan virker liraglutid i Saxenda for vekttap?

Virkestoffet i Saxenda er liraglutid, et legemiddel som ligner et naturlig forekommende hormon i kroppen som kalles GLP-1 (glukagonlignende peptid-1). GLP-1 dannes i fordøyelsessystemet etter et måltid. Det er et hormon som forteller kroppen din at du er mett og bidrar til å regulere sulten. Ved å skape en lignende effekt som GLP-1, bidrar liraglutid til å redusere appetitten og få deg til å føle deg mettere, noe som kan føre til at du spiser færre kalorier og derfor går ned i vekt. I kombinasjon med et kalorifattig kosthold og regelmessig mosjon kan denne behandlingen hjelpe deg med å gå ned i vekt og holde vekten nede.

Hvordan bruke Saxenda for vekttap

Når du mottar Saxenda-pennen din, kommer den med offisielle instruksjoner om hvordan du bruker behandlingen i detalj. Vi vil imidlertid også fortelle deg hva du må gjøre for å ta dette legemidlet, slik at du kan ta en informert beslutning om din medisinske behandling.

Du tar Saxenda ved å bruke pennen det er pakket i til å injisere en dose én gang daglig. Du kan injisere dosen din når som helst på dagen, med eller uten mat, slik at du kan velge når du får mest utbytte av behandlingen. For å injisere må du følge disse trinnene:

Saxenda

 • Trinn 1 – Kontroller at oppløsningen i pennen er klar, ikke bruk pennen hvis oppløsningen er uklar. Åpne forsiktig en ny NovoTwist-nål og sett den inn i pennen, vri den til du hører et klikk for å låse den på plass, fjern deretter nålehetten og oppbevar den til senere, du kan kaste den indre nålehetten
 • Trinn 2 – Hvis du bruker en ny penn, kontrollerer du strømningshastigheten ved å vri dosevelgeren til den viser symbolet for kontroll av strømningshastighet. Hold pennen med nålen pekende oppover og trykk på doseringsknappen til telleren går tilbake til 0. Hvis pennen fungerer som den skal, skal du se en dråpe oppløsning i enden av nålen, hvis ikke, prøv igjen opptil 6 ganger. Hvis pennen fortsatt ikke fungerer, bruk en ny penn.
 • Trinn 3 – Vri dosevelgeren til telleren viser den dosen du trenger (f.eks. 0,6 for en dose på 0,6 mg).
 • Trinn 4 – Stikk nålen inn i huden, og sørg for at du tydelig kan se dosetelleren. Trykk og hold inne doseringsknappen til telleren viser 0, hold deretter nålen i huden og tell langsomt til 6 før du fjerner nålen.
 • Trinn 5 – Bruk den ytre nålehetten til å skru nålen trygt av pennen og kast den forsiktig. Sett hetten på pennen igjen for å beskytte oppløsningen mot lys mellom hver bruk.

Hva er injeksjonsstedene for dette produktet?

De beste stedene å injisere Saxenda er på forsiden av midjen, forsiden av lårene eller overarmen. Du skal ikke injisere oppløsningen i en vene eller muskel, behandlingen er utformet for å injiseres under huden og ingen andre steder. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal injisere dette produktet, be legen din om å vise deg mer detaljert.

Hva er den vanlige dosen av Saxenda?

Din daglige dose av Saxenda vil øke over 5 uker, og hver dose injiseres én gang daglig og ikke mer. Du bør følge doseringsinstruksjonene du har fått av legen din, men de vanlige mengdene du vil bruke er som følger:

Dosering av Saxenda per uke:
Uke Dosering
1 0,6 mg én gang daglig
2 1,2 mg én gang daglig
3 1,8 mg én gang daglig
4 2,4 mg én gang daglig
5 3 mg én gang daglig

Hvor mange penner trenger jeg for å fullføre dosen min?

Når du begynner å kjøpe Saxenda online i Norge, vil antall penner du trenger for å fullføre dosen din avhenge av hvor mye medisin du tar hver dag. Følgende tabeller vil fortelle deg hvor mange penner du trenger den første måneden og hvordan du skal bruke dem.

Saxenda

Når skal dette legemidlet ikke brukes?

Saxenda er ikke egnet for barn under 18 år eller voksne over 75 år. Ikke bruk dette produktet hvis du er allergisk overfor liraglutid eller noen av de andre innholdsstoffene som er listet opp. Del aldri din Saxenda-penn med noen andre, selv om du har skiftet pennens nål. Deling av en penn kan føre til alvorlige infeksjoner eller overføring av alvorlige sykdommer. Ikke bruk dette produktet hvis du har

 • Alvorlig hjertesvikt
 • et alvorlig mage- eller tarmproblem som forårsaker forsinket tømming av magesekken, også kalt gastroparese
  en inflammatorisk tarmsykdom.

Rådfør deg med legen din før du kjøper Saxenda i Norge dersom du

 • har nyreproblemer eller er i dialyse
 • har leverproblemer
 • har diabetes. Du bør ikke bruke Saxenda som erstatning for insulin.
 • Du har sterke smerter i øvre del av magen, særlig på høyre side under ribbeina. Hvis du går mye ned i vekt, kan du få gallestein og betennelse i galleblæren.
 • Du har sykdom i skjoldbruskkjertelen, inkludert knuter i skjoldbruskkjertelen og forstørret skjoldbruskkjertel.
  har hjertebank eller føler at hjertet ditt raser i hvile når du tar dette produktet
  blir dehydrert, da du kan miste kroppsvæsker med denne behandlingen.

Har Saxenda noen bivirkninger?

Som alle legemidler kan Saxenda injeksjoner ha bivirkninger, selv om ikke alle opplever dem. Hvis du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkningene mens du tar liraglutid, bør du oppsøke lege umiddelbart:

 • Symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon, som puste- eller svelgevansker, hevelse i ansikt, munn, tunge eller svelg, rask hjerterytme.
 • Symptomer på bukspyttkjertelbetennelse, f.eks. sterke og vedvarende magesmerter, som kan strekke seg til ryggen, uvelhetsfølelse.

Vanlige bivirkninger du kan oppleve er

 • Uvelhet, kvalme, diaré eller forstoppelse – disse bivirkningene forsvinner vanligvis i løpet av noen dager eller uker.
 • Mage- og tarmproblemer, som fordøyelsesbesvær, betennelse i magesekken, ubehag i magen, smerter i øvre del av magen, halsbrann, oppblåsthet, flatulens, raping, munntørrhet
 • Følelse av svakhet eller tretthet
 • Endring i smakssansen
 • Følelse av svimmelhet
 • Vanskeligheter med å sove, søvnløshet
 • Gallestein
 • Reaksjoner på injeksjonsstedet, for eksempel blåmerker, irritasjon, kløe, utslett.
 • Hypoglykemi med symptomer som kaldsvette, blek og kald hud, hodepine, økt hjertefrekvens, uvelhet, sultfølelse, synsforandringer, døsighet, svakhet, nervøsitet, angst, forvirring, konsentrasjonsvansker, skjelvinger.
 • Økning i bukspyttkjertelenzymer, f.eks. lipase, amylase.

En fullstendig liste over mulige bivirkninger av dette legemidlet finnes i pakningsvedlegget som fulgte med legemidlet. Hvis du opplever disse eller andre bivirkninger, bør du informere forskriveren, legen eller apoteket umiddelbart.

Er det noen bivirkninger ved å slutte med Saxenda?

Det er for øyeblikket ingen kjente bivirkninger ved å slutte med Saxenda vektreduksjonsinjeksjoner. Du bør imidlertid bare slutte å ta denne behandlingen hvis forskriveren, legen eller apoteket har bedt deg om å gjøre det. De vil hjelpe deg med å forberede deg på å avslutte behandlingen på en mest mulig effektiv måte.

Hvordan du oppbevarer dette legemidlet

Før du bruker hver Saxenda-penn for første gang, bør du oppbevare den i kjøleskapet ved 2-8 °C. Må ikke fryses. Når du har begynt å bruke pennen, kan du oppbevare den i 1 måned ved en temperatur under 30 °C. Du kan fortsette å oppbevare pennen i kjøleskapet hvis du ønsker det. Når du ikke bruker pennen, sett hetten på pennen for å beskytte den mot lys.

Saxenda

Ikke bruk dette produktet hvis utløpsdatoen på originalemballasjen er overskredet. Oppbevar den ute av syne og utilgjengelig for barn. Når du er ferdig med å bruke pennen, eller hvis det har gått en måned siden du brukte den første gang, må du kaste den på en sikker måte, om nødvendig i en boks for skarpe kanyler. Hvis du er usikker på hvordan du skal kaste dette produktet på en sikker måte, kan du snakke med apoteket og be om råd. Farmasøyter kan også avhende ubrukte legemidler på en trygg og ansvarlig måte.

Trenger jeg resept for å kjøpe Saxenda online?

Du trenger resept for å kjøpe Saxenda i Norge billig. Våre samarbeidspartnere kan skrive ut resepter hvis de mener at denne behandlingen er egnet for deg og din tilstand. Når du klikker på knappen «Se Saxenda pris» øverst på denne siden, vil du bli presentert med et kort spørreskjema designet av et helseteam for å hjelpe dem med å forstå dine helsebehov.

På samme måte som ved en personlig konsultasjon med fastlegen din, vil forskriverne vurdere svarene dine på spørsmålene og skrive ut en resept på den behandlingen de mener er best for deg. Du kan deretter betale for medisinen din, og de vil sende den raskt og diskret pakket.

Vanlige spørsmål om å kjøpe Saxenda i Norge

Kan jeg bruke vekttapspennen?

Saxenda Weight Loss Pen skal bare brukes av voksne over 18 år med en BMI (kroppsmasseindeks) på 30 eller mer og som faller inn i kategorien overvektige. Den kan også brukes av voksne med en BMI mellom 27 og 30 som har vektrelaterte helseproblemer, for eksempel diabetes, høyt blodtrykk eller obstruktiv søvnapné (en tilstand som forårsaker pusteproblemer under søvn).

Hvis du ikke faller inn under noen av disse kategoriene, anbefales ikke dette legemidlet for deg, og du bør ikke prøve å bruke det for vekttap. Hvis du er usikker på BMI-en din, kan du bruke kalkulatoren vår nedenfor eller NHS BMI-kalkulator, som vil be deg om høyde, vekt og annen informasjon for å beregne BMI-en din for deg.

Må jeg endre kostholdet mitt når jeg bruker disse slankeinjeksjonene?

Du må følge et kalorifattig kosthold og trene mer mens du tar Saxenda Weight Loss Injections. Legen din vil kunne gi deg et kostholds- og treningsprogram som du skal følge sammen med slankeinjeksjonene, som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av behandlingen. Ikke bare vil dette programmet fungere sammen med vektreduksjonsbehandlingen, men det vil også hjelpe deg med å gjøre livsstilsendringer og utvikle gode vaner som vil hjelpe deg med å opprettholde vekttapet etter at behandlingen er avsluttet.

Hvor mye vekt kan du gå ned med Saxenda?

Hvor mye du kan gå ned i vekt med Saxenda avhenger av dine personlige omstendigheter. For det første vil startvekten din spille en rolle for hvor mye vekt du potensielt kan gå ned, i tillegg til ditt nåværende kosthold og treningsregime. Når du begynner å ta liraglutid, vil legen din registrere startvekten din og bruke den til å overvåke fremgangen din i løpet av de første 12 ukene av behandlingen.

Hvis du har økt den daglige dosen din til 3 mg liraglutid, men ikke har gått ned minst 5 % av kroppsvekten din i løpet av denne tiden, er disse injeksjonene sannsynligvis ikke den rette vekttapbehandlingen for deg. Med dette i bakhodet kan du fastslå at hvis denne behandlingen fungerer for deg, vil du vanligvis gå ned minst 5 % av din opprinnelige kroppsvekt innen 12 uker etter at du har økt til den maksimale daglige dosen på 3 mg per dag.

Hvis du er bekymret for hvor mye du går ned i vekt ved å ta dette legemidlet, bør du snakke med forskriveren, legen eller apoteket og be om råd.

Kan jeg bruke et slankemiddel hvis jeg er gravid eller ammer?

Du bør ikke kjøpe Saxenda Pen i Norge dersom du er gravid eller ammer. Denne behandlingen kan påvirke barnet ditt, så hvis du allerede tar dette produktet, bør du be legen din eller forskriveren om å stoppe behandlingen før du prøver å bli gravid. Det er foreløpig ikke kjent om ingrediensene i dette produktet kan gå over i morsmelk, så du bør ikke bruke det mens du ammer, da det kan utgjøre en risiko for barnet ditt.

Kan jeg kjøpe Saxenda online i Norge hvis jeg er diabetiker?

Du bør informere legen din om at du er diabetiker før du kjøper Saxenda online i Norge for første gang. Du kan være i stand til å bruke dette produktet for å hjelpe deg med å gå ned i vekt, men legen din må kanskje justere dosen av diabetesmedisinen din.

Siden disse injeksjonene påvirker blodsukkernivået ditt, må medisinen din administreres nøye for å forhindre at blodsukkernivået ditt blir for lavt. Hvis legen din er enig i at Saxenda er egnet for deg, må du passe på å ikke blande dine injiserte medisiner og sørge for at du ikke bruker dette produktet samtidig med GLP-1-reseptoragonister, inkludert exenatid og lixisenatid.

Hva er prisen på Saxenda i Norge?

 • For 1 Saxenda-penn er prisen: 144,70€
 • For 2 penner fra Saxenda er prisen: 246,90€
 • For 3 penner fra Saxenda er prisen: 349,90€
 • For 4 penner fra Saxenda er prisen: 436,50€
 • For 5 penner fra Saxenda er prisen: 521,70€ ( Du sparer 200€ )

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *