Kjøp Vitaros online: rask levering

Vitaros

 •   Kjøp medisinen din på nettet
 •   Få en medisinsk resept validert av leger
 •   Få den levert hjem til deg innen 24 timer

Vitaros krem er en behandling mot erektil dysfunksjon som administreres direkte i urinrørsåpningen (åpningen på tuppen av penis). Vitaros begynner å virke mellom 5 og 30 minutter etter påføring og kan gi ereksjon i opptil 1 eller 2 timer etter administrering.

Kremen påføres direkte på urinrøret på tuppen av penis. Når den er absorbert, øker den blodstrømmen til penis, noe som gjør det lettere å få ereksjon.

Andre faktorer som kan hjelpe deg med å oppnå ereksjon inkluderer

 • Å få en god natts søvn.
 • Å øve på forspill med partneren din før sex.
 • Bekkenbunnsøvelser – trekk sammen musklene du vanligvis bruker for å stoppe vannlating midt i strømmen.
 • Prøv seksuelle stillinger som oppmuntrer blodstrømmen til penis, i stedet for å begrense den.
 • Unngå stressende situasjoner før sex. Hvis du regelmessig er stresset, snakk med legen din.
 • Unngå alkohol – alkohol kan gjøre det vanskelig å få ereksjon.

Du kan kjøpe Vitaros krem online i Norge fra våre partnerapotek. Bare fyll ut vårt online spørreskjema, og en av våre kvalifiserte leger vil avgjøre om du er egnet for behandlingen. Hvis behandlingen anses som egnet, vil det bli utstedt en resept som apoteket kan fylle ut.

Hva er erektil dysfunksjon?

Det er helt normalt å oppleve erektil dysfunksjon fra tid til annen, enten på grunn av periodisk stress eller tretthet. Men for noen menn kan erektil dysfunksjon være hyppig og plagsom.

Medisinsk sett er erektil dysfunksjon som krever behandling når en mann har vedvarende problemer med å opprettholde eller oppnå en ereksjon som er tilstrekkelig for samleie. Denne tilstanden kan være forårsaket av psykologiske eller fysiske forhold, så vel som av legemidler som brukes til å behandle andre tilstander.

Vitaros

Den biologiske prosessen for å oppnå en ereksjon involverer en kompleks vei. Ereksjoner kan utløses av nervesignaler fra kjønnsorganene under fysisk kontakt (seksuell opphisselse) eller av nervesignaler i hjernen fra spennende bilder.

Disse nervesignalene utløser avslapning av det svampete vevet i penis, kalt corpora cavernosa, og de omkringliggende blodkarene. Blod strømmer fra andre deler av kroppen til penis. Corpus cavernosum fylles med blod og utvides. Venene, som fører blodet tilbake til hjertet, trekker seg sammen for midlertidig å hindre blodet i å strømme ut av penis. Som et resultat blir penis erigert.

Visse tilstander, som hjerte- og karsykdommer, depresjon eller fysisk skade eller deformasjon av penis, kan forhindre ereksjon. I noen tilfeller kan erektil dysfunksjon være et tegn på en underliggende tilstand, for eksempel hjertesykdom, lavt blodtrykk, lavt testosteronnivå eller psykiske problemer, som stress, angst eller depresjon.

Det er viktig å ha en åpen diskusjon med legen din hvis du sliter med erektil dysfunksjon. Han eller hun vil kunne diskutere passende behandlingsalternativer med deg, inkludert Vitaros-krem.

Hvis legen din anser det som hensiktsmessig, kan du kjøpe Vitaros krem online i Norge etter en kort online medisinsk konsultasjon.

Hvordan virker Vitaros krem?

Den aktive ingrediensen i Vitaros krem er et prostaglandin kalt alprostadil.

Prostaglandiner spiller flere roller i menneskekroppen, inkludert som respons på skade eller infeksjon, og frigjøres fra forskjellige vev og organer. Når det frigjøres, får dette kjemikaliet blodkarene til å utvide seg, noe som øker blodstrømmen til området der prostaglandinene befinner seg.

De vasodilaterende egenskapene til prostaglandin er nøkkelen til bruken i behandlingen av erektil dysfunksjon. Når det påføres urinrøret, som ligger på tuppen av penis, utløser prostaglandiner utvidelse av blodkarene i penis, noe som øker blodstrømmen til corpora cavernosa i penis og forårsaker ereksjon.

Hvordan bruker jeg Vitaros krem?

Det er viktig å forstå hvordan du bruker Vitaros krem før du kjøper det på nettet i Norge. Instruksjoner om hvordan du bruker den, inkludert nyttige diagrammer, finner du i pakningsvedlegget som følger med behandlingen.

Vitaros

 • Vitaros krem påføres direkte på urinrøret ved hjelp av en applikator som kalles en AccuDose-beholder.
 • Bruk alltid Vitaros krem som foreskrevet av legen din. Ikke endre doseringen uten å rådføre deg med legen din først.
 • Vask alltid hendene før og etter bruk av kremen.
 • Forsikre deg om at blæren er tom før du påfører kremen. Urinering umiddelbart etter påføring kan føre til at kremen presses ut før den har rukket å bli absorbert.
 • Fjern AccuDose-beholderen fra posen ved å rive av forseglingen på posen. Du bør ta vare på posen for kassering av den brukte AccuDose-beholderen.
 • Rull AccuDose-beholderen mellom hendene for å bringe behandlingen til romtemperatur.
 • Drei stempelet noen ganger for å sikre at det beveger seg jevnt inn i sylinderen, og fjern lokket fra AccuDose-beholderen.
 • Mens du holder penis i oppreist stilling, klemmer du forsiktig på enden av penis for å utvide åpningen på tuppen. Merk:
 • Hvis du ikke er omskåret, må du først trekke forhuden tilbake og holde den på plass før du utvider urinrørsåpningen.
 • Hold AccuDose-beholderen vertikalt over urinrørsåpningen, men ikke før den inn i penis. Trykk sakte, men bestemt på stempelet for å presse kremen ut av beholderen og inn i urinrøret. Det er viktig at kremen går ned i urinrørets åpning for at den skal være effektiv.
 • Fortsett å holde penis oppreist i omtrent 30 sekunder. Eventuell krem på toppen av urinrørsåpningen skal skyves forsiktig inn med fingeren. Ikke bruk en annen AccuDose-beholder for å kompensere for krem som ikke har kommet inn i urinrøret.
 • Sett på lokket på AccuDose-beholderen og kast den i den åpne folieposen.
 • Vask hendene med såpe og vann etter påføring av kremen.

Hvis partneren din er gravid, kan være gravid eller ammer, må du sørge for å bruke kondom. Alprostadil i Vitaros krem kan påvirke fosteret eller gå over i morsmelk.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg glemmer å bruke Vitaros krem når jeg skal?

Vitaros krem brukes når du har behov for det. Hvis du glemmer å bruke den, påfør kremen så snart du husker det.

Ikke bruk mer Vitaros krem for å kompensere for en glemt dose.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ved et uhell bruker mer Vitaros krem enn jeg skal?

Bruk av mer Vitaros krem enn den anbefalte dosen kan føre til blodtrykksfall, besvimelse, svimmelhet, vedvarende penissmerter eller priapisme – en vedvarende, smertefull ereksjon som varer i mer enn 4 timer.

Hvis du lider av priapisme (en vedvarende og smertefull ereksjon som varer mer enn 4 timer), må du oppsøke lege umiddelbart. Gå direkte til nærmeste legevakt. Ikke glem å ta med deg pakningen og resten av legemidlet, slik at legene vet nøyaktig hva du har tatt.

Ofte stilte spørsmål om Vitaros

Kan jeg drikke alkohol mens jeg bruker Vitaros krem?

Selv om det er usannsynlig at alkohol interagerer direkte med Vitaros krem, kan alkohol redusere kvaliteten på ereksjonene dine. Derfor bør du unngå eller begrense alkoholinntaket ditt.

Vil Vitaros krem påvirke evnen til å kjøre bil eller bruke maskiner?

Vitaros krem kan gjøre deg svimmel eller besvime. Ikke kjør bil eller bruk maskiner i 1 til 2 timer etter at du har tatt kremen.

Kan jeg bruke Vitaros krem sammen med andre erektil dysfunksjonsbehandlinger som Viagra?

Du bør ikke kjøpe Vitaros krem i Norge sammen med andre behandlinger for erektil dysfunksjon. Hvis du bruker en annen erektil dysfunksjonsbehandling, snakk med legen din før du bytter til en annen behandling.

Vil Vitaros krem påvirke partneren min?

Vitaros krem kan forårsake mild svie, kløe eller vaginitt. For å unngå disse bivirkningene bør du bruke kondom for å hindre at partneren din kommer i kontakt med kremen.

Påvirker Vitaros krem kondomer?

Vitaros påvirker ikke kondomer.

Det anbefales å bruke kondom under vaginal, oral og analsex for å unngå at partneren din kommer i kontakt med Vitaros krem.

Kan jeg kjøpe Vitaros krem reseptfritt i Norge?

Nei, Vitaros krem er ikke tilgjengelig over disk. Du kan bare få Vitaros krem på resept.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *